Deadly Premonition 2 dilancarkan secara tiba-tiba di Steam

Dalam satu kejutan pada Pertunjukan Permainan Masa Depan, pencipta Deadly Premonition Swery65 mengumumkan pelancaran segera Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise on Steam, membawakan permainan itu ke PC daripada Nintendo Switch buat kali pertama.

Lebih sedekad yang lalu, Firasat Maut bertanya soalan, “Bagaimana jika kita mengambil Shenmue dan mencampurkannya dengan Twin Peaks?” Hasilnya lembut, nyata dan tidak dapat dilupakan. Sekuel Switch yang eksklusif sebelum ini menambah baik, memperkenalkan teka-teki, “Bagaimana jika kita mengambil Shenmue dan mencampurkannya dengan True Detective?”

Penyulingan terbaharu yang nyata bagi pertunjukan prestij polis terakhir yang dilihat oleh Swery65 ialah prekuel serentak dan sekuel kepada permainan asal, menggunakan urutan terbingkai Agen Morgan yang telah dicuci yang mengimbas kembali situasi yang dia ambil sebelum peristiwa Firasat Maut 1. dalam penghujung tahun 2000an. Anda boleh melihat ini sebagai laluan api Firasat Maut dengan saya.

Kita perlu melihat sama ada membuka kunci pemproses Tegra X1 Switch yang kecil sudah cukup untuk menyembuhkan Deadly Premonition 2 daripada masalah prestasinya, tetapi saya sudah boleh mengesahkan bahawa ia, sekurang-kurangnya dari segi gaya, layak untuk pewaris manis kepada permainan pertama yang mengerikan dan menakutkan. misteri pembunuhan. . Jika anda berkongsi penyakit otak yang sama yang membuatkan saya menyukai permainan ini dan tidak mempunyai Nintendo Switch, Deadly Premonition 2 untuk PC kini dijual pada harga $28, diskaun $30.

Ted telah memikirkan tentang permainan komputer dan mengusik sesiapa sahaja yang mendengar fikirannya tentang permainan itu sejak dia memainkan Neverwinter Nights versi kakaknya di komputer keluarga. Dia taksub dengan semua perkara CRPG dan CRPG yang bersebelahan, tetapi dia juga meliputi esport, mod dan mengumpul permainan yang jarang berlaku. Apabila dia tidak bermain atau menulis tentang permainan, anda boleh menemui Ted mengangkat berat di anjung belakang.

baca lebih lanjut: